Η νέα λειτουργία Dark Mode που έρχεται στο Messenger | iArk Social Media & Digital Agency

Η νέα λειτουργία Dark Mode που έρχεται στο Messenger

Πριν από λίγο καιρό το Facebook είχε ανακοινώσει πως θα παρουσιάζει το Dark Mode (σκοτεινή λειτουργία) στο Facebook Messenger.

Το Dark Mode σε εφαρμογές και λειτουργικά είναι αγαπητό από πολλούς και φαίνεται πως το Messenger του Facebook, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί.

Πώς ενεργοποιείται το Dark Mode:

Η σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger μπορεί να ενεργοποιηθεί στέλνοντας ένα emoji φεγγαριού σε μια συνομιλία. Μόλις στείλετε αυτό το emoji, θα δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα στην κορυφή που βγάζει το μήνυμα «You Found Dark Mode!».

Κάτω από αυτό θα υπάρχει ένα κουμπί με «Ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις» γραμμένο σε αυτό. Πατώντας σε αυτό το κουμπί θα μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook Messenger.

Εκεί θα δείτε τη νέα επιλογή που ονομάζεται «Dark Mode». Θα υπάρχει ένα κουμπί εναλλαγής ακριβώς δίπλα του, πατώντας το θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία.

Σημειώνεται ωστόσο ότι μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για όλους, αφού κάποιοι χρήστες που έκαναν τα συγκεκριμένα βήματα, δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Ακόμη και έτσι, αξίζει μία γρήγορη αναζήτηση στις ρυθμίσεις, όπου και θα δουν διαθέσιμη την επιλογή.

Όπως επισημαίνουν πολλοί χρήστες των social media, η διαδικασία ενεργοποίησης μπορεί να φαίνεται κάπως αστεία, όμως, αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσει κανείς τη λειτουργία dark mode στο Messenger, είτε κατέχει Android είτε iOS.

Πηγή: tanea.gr